News

17 jan

Black is Back

Faster. Harder. Stronger. Zwart vergaat niet en na een zomer vol zonnestralen is het in het najaar dus weer hoog tijd voor de duistere highlights. De donkere dagen worden keihard ingeluid met een gloednieuwe editie van Blacklist: it’s a New Era so stand black.

Heerhugowaard zet zich schrap want Blacklist heeft het gemunt op haar eigen vertrouwde arena. Op zaterdag 26 september zet Blacklist dan eindelijk koers richting een zwartverzadigde menigte, waarbij de dresscode “Black” ongewijzigd van kracht blijft. De twee zalen van de Waerdse tempel worden vanaf 23:00uur tot de zwarte nok gevuld met artiesten die het publiek uit alle windstreken zal doen toestromen en ook qua entertainment zal elke kleur zich in het duister willen doen verschieten. Once you go black…

Comments

 • Reply

  Mark18 januari 2017

  I've been waiting for this theme!

  • Reply

   James18 januari 2017

   Me too :)

 • Reply

  Andy18 januari 2017

  Excellent job!

 • Reply

  Mark18 januari 2017

  I've been waiting for this theme!

  • Reply

   James18 januari 2017

   Me too :)

 • Reply

  Andy18 januari 2017

  Excellent job!

Leave a Comment Your email address will not be published.
Required fields are maked *